Injectables foto’s

Ik ben Alice van der Linden

Ik studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht en ben daar begin 2012 afgestudeerd. Voordat ik me aansloot bij Mooi Medisch Sportief (www.mooimedischsportief.nl), heb ik gewerkt als arts binnen de hyperbare geneeskunde. Omdat ik graag praktisch bezig ben en altijd al zeer geïnteresseerd ben geweest in esthetische geneeskunde, heb ik ervoor gekozen om me te bekwamen in de medisch cosmetische behandelingen met injectables, peelings en huidverbeterende producten. Na een interne opleiding bij Annemarie Smits en de nodige aanvullende opleidingen, ben ik aan de slag gegaan en heb ik besloten zelf ook een vestiging van Mooi Medisch Sportief te openen in Den Bosch en na 3 jaar in Helvoirt. Op deze manier kan ik dit mooie vak fulltime uitoefenen

“Als cosmetisch arts vind ik het een mooie uitdaging om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken en u een frissere uitstraling te geven. Met subtiele veranderingen kun je al een groot effect bereiken, zonder dat uw omgeving doorheeft dat u ‘iets’ heeft laten doen. Als u er goed uitziet, voelt u zich goed en straalt u dit ook uit. Gelukkig zien we dat het taboe op cosmetische ingrepen steeds meer verdwijnt en mensen de stap durven te zetten om eens langs te komen voor een advies.”

Om u van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. We staan niet (altijd) vooraan bij het inzetten van de nieuwste technieken, omdat we het belangrijk vinden dat de veiligheid en resultaat gegarandeerd zijn.

Maak gerust een afspraak bij COSMEDIQ  voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek:

 

voor en na: filler behandeling