Tatoeage en permanente make up verwijdering

Tatoeages verwijderen:
tatoeages aanbrengen kent een hele lange geschiedenis. In de huidige tijd worden tatoeages aangebracht met een tatoeëermachine en speciaal daarvoor gemaakte pigmenten. Veel mensen nemen in een bepaalde periode van hun leven een tatoeage om hun identiteit daarmee te bevestigen, de liefde van hun leven te eren of gewoon omdat ze het mooi vinden. Helaas krijgt een gedeelte van deze enthousiaste mensen spijt van hun tatoeage. De tatoeage is niet meer mooi of past niet meer bij hun levensstijl. Vroeger was het alleen mogelijk om tatoeages te verwijderen door chirurgisch ingrijpen. Inmiddels is dit gelukkig niet meer nodig en kunnen heel veel soorten tatoeages redelijk tot zeer goed verwijderd worden. Wij werken met de beste lasermachine waardoor tatoeages snel en veilig verwijderd kunnen worden.

tattoo verwijderen

tatoeage verwijderen rug man

cosmediq tatoeage verwijderen

tatoeage verwijderen rug vrouw

tatoeage verwijderen enkel

tatoeage verwijderen enkel

Permanente make-up verwijderen:
permanente make up waar u niet blij mee bent, kunnen wij snel en effectief behandelen. Vaak zijn 1 á 2 behandelingen al voldoende.

permanente make up verwijderen

permanente make up verwijderen

Na de laserbehandeling:
tijdens de behandeling verkleurt de inkt vaak grijsachtig. Dit tijdelijke effect wordt lasersnow genoemd. Deze reactie verdwijnt binnen enkele minuten. Na de behandeling treedt lichte roodheid en zwelling op. Het minimale warmte effect dat de laser opwekt trekt zeer snel weg door de huid. Tijdens het gehele behandeltraject kunt u genieten van de zon maar u dient wel uw tatoeage te beschermen door deze bijvoorbeeld af te plakken.

Risico’s:
het verwijderen van tatoeages met een laser is inmiddels een beproefde en veilige behandelingsmethode. Op het behandelde gebied kan roodheid en een branderig gevoel ontstaan gedurende 24 tot 48 uur na de behandeling. Tevens is er kans op blaasvorming.

Een persoonlijk consult:
wat is de beste aanpak voor het verwijderen van uw tatoeage? U bent welkom voor een gratis consult. Onze specialist zal uw tatoeage of permanente make-up bekijken en u een behandeladvies geven. Dit gesprek bieden we geheel vrijblijvend aan. Indien gewenst kan de specialist de eerste behandeling direct na het gesprek starten.

Voor een prijsoverzicht verwijs ik u naar: https://www.cosmediq.nl/prijzen/#laserbehandelingen

Afspraak voorwaarden:
Indien u verhinderd bent, gelieve de afspraak 48 uur van te voren annuleren. Anders zijn we genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Bij een no show wordt 50% van de kosten van de geboekte behandeling in rekening gebracht.