Tatoeage en permanente make up verwijdering

Bij COSMEDIQ bent u op het juiste adres voor het discreet en veilig verwijderen van uw tattoos, permanente make-up, pigment en ouderdomsvlekken.

Zo werkt het verwijderen van een tatoeage:

Een laser is een sterke, intense lichtstraal in een uiterst smalle bundel. De specialist richt deze heel precies op één plek, bijvoorbeeld alleen op de pigmentcellen van een tatoeage.

De laserstralen verhitten deze cellen tot diep in de huid waardoor ze verpulveren. Op deze manier kunnen wij jouw tatoeage eenvoudig verwijderen of vervagen. Alle inktkleuren zoals zwart, rood, groen, geel , paars, bruin, etc. zijn probleemloos te behandelen.

Tatoeages aanbrengen kent een hele lange geschiedenis. In de huidige tijd worden tatoeages aangebracht met een tatoeëermachine en speciaal daarvoor gemaakte pigmenten. Veel mensen nemen in een bepaalde periode van hun leven een tatoeage om hun identiteit daarmee te bevestigen, de liefde van hun leven te eren of gewoon omdat ze het mooi vinden. Helaas krijgt een gedeelte van deze enthousiaste mensen spijt van hun tatoeage. De tatoeage is niet meer mooi of past niet meer bij hun levensstijl. Vroeger was het alleen mogelijk om tatoeages te verwijderen door chirurgisch ingrijpen. Inmiddels is dit gelukkig niet meer nodig en kunnen heel veel soorten tatoeages redelijk tot zeer goed verwijderd worden.

tattoo verwijderen

tatoeage verwijderen rug man

cosmediq tatoeage verwijderen

tatoeage verwijderen rug vrouw

tatoeage verwijderen enkel

tatoeage verwijderen enkel

Permanente make-up verwijderen:
Ook Permanente make-up die niet meer zo mooi is, of waar men niet meer zo blijk mee is omdat het verkleurd is, of het gekozen model niet meer bij je gezicht past, kan goed behandeld worden met de laser. Vaak zijn 1 á 2 behandelingen voldoende, bijvoorbeeld bij het laseren van de wenkbrauwen, om ze een stuk lichter te maken. Hierna kan een mooie natuurlijke nieuwe wenkbrauw gezet worden.

De inkt, of het pigment worden met naaldjes in de huid aangebracht. Dit wordt door de huid ingekapseld. De zeer smalle laserbundel kan met heel veel precisie op de inkt of het pigment worden gericht. Door de warmte van de laserstraal breekt het kapsel open en voert het lichaam het pigment of de inkt af, via de normale wegen (urine). Doordat er verschillende filters worden gebruikt met verschillende golflengen, kunnen er ook meerdere kleuren worden weg gelaserd.

permanente make up verwijderen

permanente make up verwijderen

Na de laserbehandeling:
Tijdens de behandeling verkleurt de tatoeage inkt vaak grijsachtig. Dit tijdelijke effect wordt laser snow genoemd. Deze reactie verdwijnt binnen enkele minuten. Na de behandeling treedt lichte roodheid en zwelling op. Er mag absoluut geen bloeding van de huid ontstaan tijdens of na de laserbehandeling. Dit is een voorbode op littekens en pigmentverstoringen in het eindresultaat. Het minimale warmte effect dat de laser opwekt trekt zeer snel weg door de huid. Tijdens het gehele behandeltraject kunt u genieten van de zon, u dient enkel uw tatoeage te beschermen door deze bijvoorbeeld af te plakken.

Risico’s:
Het verwijderen van tatoeages met een laser is inmiddels een beproefde en veilige behandelingsmethode. Op het behandelde gebied kan roodheid en een branderig gevoel ontstaan gedurende 24 tot 48 uur na de behandeling. Tevens is er kans op blaasvorming. De kans op volgende complicaties is zeer klein: langdurige roodheid (tot ongeveer 1 week), over- of onder pigmentatie (veroorzaakt door directe uv-straling zoals zon en zonnebank).

Een persoonlijk consult:
Wat is de beste aanpak voor het verwijderen van uw tatoeage? Kom gerust langs voor een consult. Onze specialist zal uw tatoeage of permanente make-up bekijken een behandeladvies geven. Dit gesprek bieden we geheel vrijblijvend aan: u ziet nog nergens aan vast. Als u dat wenst, voer ik de eerste behandeling direct na het gesprek uit.

Voor een prijsoverzicht verwijs ik u naar: https://www.cosmediq.nl/prijzen/#laserbehandelingen