Injectables nazorg

Injectables nazorg:

Botox en fillers zijn populaire cosmetische behandelingen die worden gebruikt om tekenen van veroudering te verminderen en het uiterlijk te verbeteren. Na de behandeling is het belangrijk om de juiste nazorg te geven om ervoor te zorgen dat de resultaten zo goed mogelijk zijn en eventuele complicaties worden voorkomen. U wilt dan ook het maximale resultaat uit uw behandeling halen.

Voor de nazorg injectables Botox zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Het is belangrijk dat u gedurende 4 uur na de behandeling niet plat gaat liggen, dit om te voorkomen dat de Botox zich verspreidt naar andere spieren. Maak verder ook geen gebruik van de zonnebank of sauna en u mag 24 uur niet sporten.

Voor de nazorg injectables fillers zijn er ook een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden. Gedurende een week na de behandeling geen gebruik maken van de zonnebank of sauna. Onderga in deze periode ook intensieve gezichtsbehandelingen.

Het is belangrijk om de instructies van uw behandelaar op te volgen. Als u vragen heeft over de nazorg of als u complicaties ervaart, neem dan contact op met ons. Op deze manier kunt u het meeste uit uw behandeling halen en kunt u genieten van de beste resultaten.

nazorg injectables