Permanente make up wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen corrigeren we met permanente make-up. Hiermee creëren we natuurlijke wenkbrauwen.  Heeft u vroeger te veel geëpileerd en groeien de haren niet meer terug? Met permanente make up wordt u gezicht weer compleet.

De laatste jaren heeft de markt van de permanente make-up zich enorm ontwikkeld. Zo zijn er voor wat betreft permanente make up wenkbrauwen meerdere technieken mogelijk.

Schaduwtechniek:
Met deze techniek worden de wenkbrauwen geaccentueerd door een schaduw aan te brengen onder de eigen haren. Het resultaat van deze techniek is te vergelijken met een schaduw die is aangebracht met een potlood. We creëren een highlight effect door te werken met verschillende contrasten van licht en donker. Op deze wijze zullen de wenkbrauwen er subtiel, gestileerd, en toch realistisch uitzien.

Hairstrokes techniek:
Met deze techniek creëren we haartjes. Met een fijne pulserende naald worden de haartjes één voor één in de huid gepigmenteerd. Deze techniek is met name geschikt voor mensen die gedeeltelijke of helemaal geen wenkbrauwen hebben.

Microblading:
Deze techniek wordt gebruikt voor het zetten van hairstrokes. Bij Microblading (mesjestechniek) worden de hairstrokes handmatig in de huid gepigmenteerd door middel van een naaldformatie die lijkt op een mesje. Het is geen mesje, maar het zijn hele fijne naaldjes geformeerd in een rij vanaf 7 oplopend tot 21. Met Microblading creëren we een ultra realistisch resultaat.

Hybrid techniek:
Dit is een combinatie van bovenstaande technieken.

Voor een prijsoverzicht verwijs ik u naar: https://www.cosmediq.nl/prijzen/#wenkbrauwen

Afspraak voorwaarden:
Indien u verhinderd bent, gelieve de afspraak 48 uur van te voren annuleren. Anders zijn we genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Bij een no show wordt 50% van de kosten van de geboekte behandeling in rekening gebracht.

cosmediq permanente make up wenkbrauwen