Scalp Pigmentatie

Scalp pigmentatie

Scalp pigmentatie is een revolutionaire behandelmethode waarbij met behulp van een specifieke naald en een speciaal ontwikkeld pigment stoppels in de huid wordt aangebracht. Door dit te doen wordt het uiterlijk van een geschoren hoofd gecreëerd. Het ideale van de techniek is dat het toegepast kan worden bij zowel haar dat pas begint met dunner worden als pleksgewijze kaalheid en gevorderde kaalheid. De pigment stoppels geven een optische illusie en zijn niet van echt haar te onderscheiden.

De behandeling:
wanneer u bij ons komt voor een scalp pigmentatie behandeling dan nemen we uitgebreid de tijd voor een consult. Tijdens het consult worden alle mogelijkheden besproken.

Kosten:
de kosten van een scalp behandeling verschillen per klant. Bij het bepalen van de kosten wordt er gekeken naar het aantal zones dat behandeld moet worden.

Afspraak voorwaarden:
Indien u verhinderd bent, gelieve de afspraak 48 uur van te voren annuleren. Anders zijn we genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Bij een no show wordt 50% van de kosten van de geboekte behandeling in rekening gebracht.