Fillers

Behandeling fillers:

Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Lijnen en vouwen die zichtbaar zijn in een ontspannen gezicht worden statische rimpels genoemd. Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen. Wij maken de bewuste keuze om alleen met fillers van het merk Stylage te werken. Wij werken nooit met permanente fillers. Stylage is te verkrijgen in diverse varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten.

Waarvoor worden fillers toegepast?

Lippen:
Lippen kunnen worden opgevuld met hyaluronzuur voor een mooi, sensueel maar toch natuurlijk resultaat. Ook ‘lipsticklijntjes’ of ‘rokerslijntjes’ boven de lip kunnen vervaagd worden.

Afhangende mondhoeken:
Diepe marionetlijnen onder de mondhoeken kunnen een droevige, chagrijnige uitdrukking geven. Door deze plooien op te vullen krijgt u een frissere en vriendelijkere blik.

Ingevallen wangen:
Door het opvullen van ingevallen wangen nemen vervelende lijntjes op de wangen af. Bovendien draen vollere wangen enorm bij aan een jeugdige en gezonde uitstraling.

Neusliplijn:
Een versterkte neusliplijn kan u een vermoeide, droevige of bozige uitstraling geven. Met Teosyal fillers kan deze lijn mooi verzacht worden voor een frissere blik.

Liquid facelift:
Door het opvullen van de jukbeenderen en wangen kan de jeugdigheid terug worden gebracht in uw gezicht zonder plastische chirurgie. Tevens zal een verstrakking van uw kaaklijn optreden.

Holle slapen:
Ingevallen slapen kunnen uw gezicht ongewenst een hoekige contour geven. Door het opvullen van ingevallen of holle slapen kunnen wij zorgen voor een meer vrouwelijke en zachte uitstraling.

Wat houdt de behandeling met fillers in?
Bij een behandeling met fillers wordt hyaluronzuur-gel met een dunne naald of canule in het te behandelen gebied aangebracht. De behandeling duurt in de meeste gevallen niet meer dan 5 tot 10 minuten. Bij ons bevatten de fillers lidocaïne, een verdovend middel. In de meeste gevallen is aanvullende verdoving dan ook niet nodig. Desgewenst is dit natuurlijk wel mogelijk! Met Stylage injectables is het resultaat direct na de behandeling zichtbaar! Het resultaat neemt echter nog toe in de eerste weken na de behandeling. De werkingsduur verschilt per type filler en per persoon en varieert tussen de 9 en 18 maanden. Het injecteren van een filler is snel, veilig en laat geen littekens achter op het gezicht. Direct na de behandeling is de huid vaak wat rood en gezwollen. Dit is een normale reactie op de injecties in de huid en tijdelijk van aard. Bij behandelingen met fillers bestaat er een risico op blauwe plekjes in het gelaat, vooral bij injecties rondom de lippen. Deze plekjes mag u gewoon camoufleren.

Kosten van een behandeling:
Voor een prijsoverzicht verwijs ik u naar: https://www.cosmediq.nl/prijzen/#injectables

Afspraak voorwaarden:
Indien u verhinderd bent, gelieve de afspraak 48 uur van te voren annuleren. Anders zijn we genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Bij de een no show wordt €80,-  in rekening gebracht.

Behandelend arts: Dr. Bjorn Smits