Scalp Pigmentatie

Scalp pigmentatie

Scalp pigmentatie is een redelijk nieuwe en revolutionaire behandelmethode waarbij met behulp van een specifieke naald en een speciaal ontwikkeld pigment stoppels in de huid wordt aangebracht. Door dit te doen wordt het uiterlijk van een geschoren hoofd gecreëerd. Het ideale van de techniek is dat het toegepast kan worden bij zowel haar dat pas begint met dunner worden als pleksgewijze kaalheid en gevorderde kaalheid. De pigment stoppels geven een optische illusie en zijn niet van echt haar te onderscheiden.

De behandeling:
Wanneer u bij ons komt voor een scalp pigmentatie behandeling dan nemen we uitgebreid de tijd voor een consult. Dit consult kan eventueel ook apart en is geheel vrijblijvend. Tijdens het consult worden alle mogelijkheden en risico’s besproken.

Na het consult starten we met het voortekenen van de haarlijn en de behandelsecties (zones). Dit doen we omdat bij een shavenlook de haarlijn minder vol lijkt dan bijvoorbeeld het middengedeelte. Wanneer de haarlijn getekend is wordt van u dan ook gevraagd even de tijd te nemen om de lijn goed te bekijken en te beoordelen. We beginnen nooit met pigmenteren voordat u zelf akkoord heeft gegeven voor de haarlijn. We teken alles voor met het oog op het verleden heden en de toekomst. Daarom vragen we ook altijd een foto mee te nemen met daarop de oorspronkelijke haarlijn mits mogelijk.

Wanneer u akkoord heeft gegeven starten we met de behandeling. De behandeling zal in totaal ongeveer 2 tot 3 uur in beslag nemen. Meestal zijn er 3 soortgelijke behandelingen nodig om het uiteindelijke resultaat te bereiken afhankelijk van de basis. We zullen altijd streven naar het beste en meest estetisch verantwoorde resultaat. Echter, de wens van de klant staat bij ons altijd bovenaan. Uiteraard wel binnen de grenzen van een zo naturel en subtiel mogelijk resultaat.

Kosten
De kosten van een scalp behandeling verschillen per klant. Bij een klant met alopecia zullen we meer werk hebben dan bij een klant met mannelijke kaalheid bijvoorbeeld. Bij het bepalen van de kosten wordt er gekeken naar het aantal zones dat we moeten behandelen.

Voor een prijsoverzicht verwijs ik u naar:https://www.cosmediq.nl/prijzen/#scalppigmentatie