Wimperextensions

Laat je ogen spreken met prachtige wimpers.

Door het toepassen van verschillende wimpereffecten kunnen we de oogopslag direct veranderen. Samen kijken we naar het best passende effect.

Bij ons kan je kiezen uit 2 verschillende behandelingen:

Classic One by One wimperextensions.

Wil je vooral een natuurlijke uitstraling maar verder geen geknoei met mascara? Dan is de Classic One by One de behandeling voor jou.

Door gebruik te maken van verschillende krullen, lengtes en diktes is bijna iedere gewenste look mogelijk. Samen bespreken we alle mogelijkheden zodat je verzekerd bent van de mooiste wimpers. Tijdens de behandeling worden er circa 90 tot 130 wimperextensions geplaatst. Dit is altijd afhankelijk van het aantal natuurlijke wimpers. De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimpers bevestigd.

wimperverlenging one by one

Classic One by One wimperextensions.

Russian Volume wimperextensions/ 2D-6D wimperextensions

Wil je vooral volume in jouw wimpers dan kies je voor de Russian Volume wimperextensions. De Russian Volume is een nieuwe trend op het gebied van wimperextensions. Cosmediq maakt gebruik van ultra dunne wimpers waarmee wij volume opbouwen zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen. Dit geeft een fantastische glamoureuze vollere oogopslag dan de One by One wimperextensions.

Deze behandeling is uitermate geschikt voor dames die niet zoveel wimpers van zichzelf hebben ofwel een extra vol effect willen creëren.  Bij deze behandeling blijven de wimpers gemiddeld langer zitten dan bij de One-by One techniek.

Russian Volume wimperextensions/ 2D-6D wimperextensions

Russian Volume wimperextensions/ 2D-6D wimperextensions

Belangrijk:

  • kom altijd zonder oog make-up naar de afspraak.
  • Wanneer behandelen wij niet: oogziektes, extreme hooikoorts, bij gebruik van antibioticakuur.
  • Onze wimpers zijn bestand tegen water, sauna, zon & zee.

 

Voor een prijsoverzicht verwijs ik u naar:  https://www.cosmediq.nl/prijzen/#Wimperextensions