Wimperextensions

Laat je ogen spreken met prachtige wimpers.

Door het toepassen van verschillende wimpereffecten kunnen we de oogopslag direct veranderen. Onze specialist kijkt samen met jou naar het best passende effect.

Bij ons kan je kiezen uit 3 verschillende behandelingen:

Classic One by One wimperextensions.

Wil je vooral een natuurlijke uitstraling maar verder geen geknoei met mascara? Dan is de Classic One by One de behandeling voor jou.

Door gebruik te maken van verschillende krullen, lengtes en diktes is bijna iedere gewenste look mogelijk. Samen bespreken we alle mogelijkheden zodat je verzekerd bent van de mooiste wimpers. Tijdens de behandeling worden er circa 90 tot 130 wimperextensions geplaatst. Dit is altijd afhankelijk van het aantal natuurlijke wimpers. De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimpers bevestigd.

wimperverlenging one by one

Classic One by One wimperextensions.

video voorbeeld: Classic One by One

 

Russian Volume wimperextensions/ 2D-6D wimperextensions.

Wil je vooral volume in jouw wimpers dan kies je voor de Russian Volume wimperextensions. De Russian Volume is een nieuwe trend op het gebied van wimperextensions. Cosmediq maakt gebruik van ultra dunne wimpers waarmee wij volume opbouwen zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen. Dit geeft een fantastische glamoureuze vollere oogopslag dan de One by One wimperextensions.

Deze behandeling is uitermate geschikt voor dames die niet zoveel wimpers van zichzelf hebben ofwel een extra vol effect willen creëren.  Bij deze behandeling blijven de wimpers gemiddeld langer zitten dan bij de One-by One techniek.

Russian Volume wimperextensions/ 2D-6D wimperextensions

Russian Volume wimperextensions/ 2D-6D wimperextensions

Lash Volume lift.

Dit is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Lashlift keratine behandeling:
Onze lashlift is altijd incl. een keratinebehandeling. Keratine masker voor de wimpers. Een vitamine boost die ervoor zorgt dat de natuurlijke wimpers langer, voller en gezonder worden.

Belangrijk:

  • kom altijd zonder oog make-up naar de afspraak.
  • Wanneer behandelen wij niet: oogziektes, extreme hooikoorts, bij gebruik van antibioticakuur.
  • Onze wimpers zijn bestand tegen water, sauna, zon & zee.

Wimperspecialist:

Voor vragen sta ik altijd voor je klaar:

wimperverlenging

wimperspecialist: Tolga Cetin

Aanwezig op: vrijdag en zaterdag. Afspraken kunnen alleen op deze dagen worden ingepland.

Voor een prijsoverzicht verwijs ik u naar:  https://www.cosmediq.nl/prijzen/#Wimperextensions