Botox & Fillers

botox & fillers

 

Botox & Fillers

Welkom bij Cosmediq, de plek waar u terecht kunt voor diverse cosmetische behandelingen. Wij begrijpen dat u er graag mooi en stralend uit wilt zien en daarom bieden wij onder andere de populaire Botox en Fillers behandelingen aan. Onze cosmetisch arts, Dr. Bjorn Smits, staat voor u klaar om u te voorzien van de behandeling die bij u past.

Wij vinden het belangrijk om u de beste service te bieden en daarom zorgen wij ervoor dat elke behandeling uniek is en aangepast wordt aan uw specifieke wensen. Het is ook mogelijk om eerst een gratis intakegesprek met ons in te plannen. Tijdens deze afspraak bespreken we samen alle mogelijkheden en kunnen wij u advies geven over welke behandeling het meest geschikt is voor uw wensen.

Onze BIG-geregistreerde arts, Dr. Bjorn Smits, is zowel op onze locatie in Baarle Nassau als Tilburg aanwezig, waardoor u nooit lang hoeft te wachten voor een afspraak. Wij werken uitsluitend met topkwaliteit producten van gerenommeerde merken, zoals Stylage en Dysport, om de veiligheid en kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen.

Botox & Fillers vaste prijs

Botox vanaf €110,- per zone
Fillers vanaf €145,- per 1/2 ml

Wij bedienen klanten uit heel Brabant| Regio: Tilburg, Breda, Goirle, Chaam, Turnhout en Ulvenhout