Carbon Laser Peeling

Carbon Laser Peeling is een populaire behandeling voor huidverbetering en -verjonging. Het is effectief bij het verminderen van fijne lijntjes, acne, grove poriën, pigmentatie en een doffe teint. De behandeling werkt door middel van een carboncrème en laser, die samen de huid exfoliëren en reinigen.

Het proces begint met het aanbrengen van de carboncrème op het gezicht, die vervolgens wordt geabsorbeerd in de poriën. Vervolgens wordt een laser gebruikt om de crème te verwarmen en de poriën te openen, waardoor de crème dieper in de huid kan doordringen. De laser zorgt ook voor het verwijderen van dode huidcellen, vuil en talg.

Na de behandeling zal de huid gladder, zachter en stralender aanvoelen. De roodheid die na de behandeling kan optreden, zal snel verminderen. Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van uw specifieke huidproblemen en doelen. Over het algemeen zijn er ongeveer 4-6 sessies nodig voor optimale resultaten.

Als u op zoek bent naar een veilige en effectieve manier om uw huidproblemen aan te pakken, overweeg dan Carbon Laser Peeling. Boek nu uw afspraak bij onze ervaren specialisten en geniet van een stralende en egale huid. Bij Cosmediq, werkzaam in Brabant, Goirle, Turnhout, Breda, Oosterhout en Tilburg, verwennen wij je met de exclusieve Carbon Laser Peeling behandeling

Nazorg: https://www.cosmediq.nl/carbonpeeling-nazorg/

Duur behandeling: 60 minuten.

Voor een prijsoverzicht verwijs ik u naar: https://www.cosmediq.nl/prijzen/#laserbehandelingen

Afspraak voorwaarden:
Indien u verhinderd bent, gelieve de afspraak 48 uur van te voren annuleren. Anders zijn we genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Bij de een no show wordt 50% van de kosten van de  geboekte behandeling in rekening gebracht.

carbon laser peeling cosmediq