Scalp pigmentatie

PMU scalp pigmentatie: een revolutionaire oplossing voor haarverlies

Haarverlies kan een enorme impact hebben op iemands zelfvertrouwen en zelfbeeld. Voor dit probleem bieden wij een effectieve oplossing. PMU scalp pigmentatie is een niet-chirurgische behandeling die wordt gebruikt om de illusie van haar te creëren op de hoofdhuid. Deze methode wordt vaak gebruikt bij mannen en vrouwen met haarverlies, alopecia of dunner wordend haar. Bij Cosmediq, werkzaam in Brabant, Goirle, Turnhout, Breda, Oosterhout en Tilburg, bieden we hoogwaardige scalp pigmentatie behandelingen.

Scalp pigmentatie de behandeling

Bij Cosmediq maken we gebruik van een speciale naald om pigment in de bovenste laag van de hoofdhuid te brengen. Dit pigment wordt geïnjecteerd in kleine stipjes, waardoor de illusie van haarstoppels ontstaat.

Wat kunt u verwachten na de behandeling?

Uw hoofdhuid kan na de behandeling er rood en gezwollen uitzien. Dit is een normale reactie en dit zal na een paar dagen verdwijnen. Het volledige herstel van de hoofdhuid kan 4-6 weken duren.

Als specialist hebben we de ervaring dat een PMU scalp pigmentatie veel persoonlijke aandacht beoefent. Onze klanten krijgen dan ook altijd de specifieke aandacht die nodig is. We nemen de tijd om uw wensen en verwachtingen te bespreken. We staan klaar om u te helpen uw zelfvertrouwen te herstellen en om uw natuurlijke uitstraling te verbeteren.

 

scalp pigmentatie pmu