Laserbehandelingen

Laserbehandelingen

Laserbehandelingen bieden de mogelijkheid om op een goede en veilige manier te werken. Wij bieden dan ook verschillende laserbehandelingen aan en werken met de meest moderne laserapparaten voor het beste resultaat.

Carbon Laser Peeling

Een carbon laser peeling (laserbehandelingen) is een diepe reinigingsbehandeling die de huid verjongt en de poriën verkleint. Na de behandeling voelt de huid zacht en glad aan en ziet er frisser en gezonder uit.

Tatoeage en Permanente Make-up verwijdering

Als je ooit spijt hebt gehad van een tatoeage of permanente make-up, dan weet je hoe frustrerend het kan zijn om er vanaf te komen. Maar met onze geavanceerde laserbehandelingen kunnen we deze ongewenste inkt veilig en effectief verwijderen. Na enkele sessies is de tatoeage of permanente make-up volledig verdwenen en kan je weer genieten van een mooie, egale huid. Meer informatie:

Definitief Ontharen met IPL en DPL

Als je het beu bent om regelmatig te moeten scheren, waxen of epileren, dan is definitief ontharen met IPL of DPL misschien wel de oplossing voor jou. Onze behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen en kunnen worden toegepast op verschillende lichaamsdelen, zoals de benen, bikinilijn, oksels en gezicht.

Heeft u vragen over een van bovenstaande laserbehandelingen dan kunt u altijd contact opnemen voor een gratis consult.

laserbehandelingen

carbon Laser peeling cosmediq