Medische pigmentatie

Medische pigmentatie

Bij medische pigmentatie maken we gebruik van permanente make-uptechnieken om cosmetische en medische problemen te behandelen. Dit kunnen problemen zijn als gevolg van een medische ingreep, ongeluk of aangeboren aandoeningen. Medische pigmentatie kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals het camoufleren van littekens, het opvullen van wenkbrauwen na chemotherapie, het reconstrueren van tepels na een borstreconstructie, het corrigeren van asymmetrie in de lippen, het behandelen van vitiligo en meer.

Onze ervaren specialist Paul Zebregs heeft een uitgebreide kennis van de anatomie van de huid en begrijpen de subtiele nuances van kleur en pigmentatie. Wij werken met de beste apparatuur en pigmenten om de meest natuurlijke resultaten te bereiken. Bij ons is er veel aandacht voor hygiëne en veiligheid. We zorgen ervoor dat alle materialen steriel zijn en dat de behandelkamer voldoet aan de hoogste normen van hygiëne en veiligheid. Wij weten dat een medische pigmentatie veel persoonlijke aandacht beoefent en hier houden wij dan ook rekening mee.

We nemen de tijd om uw wensen en verwachtingen te bespreken, en om eventuele vragen te beantwoorden. Ons team staat klaar om u te helpen uw zelfvertrouwen te herstellen en uw natuurlijke uitstraling te verbeteren.

Voor een prijsoverzicht verwijs ik u naar: https://www.cosmediq.nl/prijzen/#medisch

Afspraak voorwaarden:
Indien u verhinderd bent, gelieve de afspraak 48 uur van te voren annuleren. Anders zijn we genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Bij een no show wordt 50% van de kosten van de geboekte behandeling in rekening gebracht.