Tatoeage en PMU verwijderen

Tatoeage en PMU verwijderen

Het kan gebeuren dat u een permanente make-up of tatoeage heeft waar u niet langer tevreden mee bent. Gelukkig bieden wij bij onze praktijk de beste oplossing voor het verwijderen van permanente make-up en tatoeages met behulp van de nieuwste apparatuur op de markt. Bij Cosmediq, werkzaam in Brabant, Goirle, Turnhout, Breda, Oosterhout en Tilburg, bieden we hoogwaardige behandelingen voor tatoeage en PMU verwijdering

Werkwijze:

Het verwijderen van tatoeages of permanente make-up kan om verschillende redenen nodig zijn. Misschien wilt u een oude tatoeage laten verwijderen, of is uw permanente make-up niet naar wens. Wat de reden ook is, wij hebben de juiste oplossing voor u. We werken met de nieuwste apparatuur die gebruik maakt van geavanceerde technologieën zoals laser- en lichttherapie om permanente make-up en tatoeages veilig en effectief te verwijderen. Met behulp van deze technologieën kunnen we pigmenten op een niet-invasieve manier afbreken, waardoor het lichaam het pigment op een natuurlijke manier kan afbreken en verwijderen.

Onze specialisten zijn zeer ervaren en getraind om de beste resultaten te leveren bij het verwijderen van permanente make-up en tatoeages. We begrijpen dat het verwijderingsproces voor sommige mensen angstaanjagend kan zijn, daarom zorgen we ervoor dat u comfortabel en ontspannen bent tijdens de behandeling.

Na de laserbehandeling:

Tijdens de behandeling verkleurt de inkt vaak grijsachtig. Dit tijdelijke effect wordt lasersnow genoemd. Deze reactie verdwijnt binnen enkele minuten. Na de behandeling treedt lichte roodheid en zwelling op. Het minimale warmte effect dat de laser opwekt trekt zeer snel weg door de huid. Tijdens het gehele behandeltraject kunt u genieten van de zon maar u dient wel uw tatoeage te beschermen door deze bijvoorbeeld af te plakken.

Risico’s:

Tatoeage verwijderen met een laser is inmiddels een beproefde en veilige behandelingsmethode. Op het behandelde gebied kan roodheid en een branderig gevoel ontstaan gedurende 24 tot 48 uur na de behandeling. Tevens is er kans op blaasvorming.

Een persoonlijk consult:

Wat is de beste aanpak voor het verwijderen van uw tatoeage? U bent welkom voor een gratis consult. Onze specialist zal uw tatoeage of permanente make-up bekijken en u een behandeladvies geven. Dit gesprek bieden we geheel vrijblijvend aan. Indien gewenst kan de specialist de eerste behandeling direct na het gesprek starten.

Voor een prijsoverzicht verwijs ik u naar: https://www.cosmediq.nl/prijzen/#laserbehandelingen

Afspraak voorwaarden:
Indien u verhinderd bent, gelieve de afspraak 48 uur van te voren annuleren. Anders zijn we genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Bij een no show wordt 50% van de kosten van de geboekte behandeling in rekening gebracht.