Cosmediq: de permanent make up specialist van Brabant

Permanente make up heeft in de afgelopen jaren een spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt waardoor de resultaten nog natuurlijker zijn geworden. Het resultaat na de behandeling is bijna niet van echt te onderscheiden. Door al deze ontwikkelingen zijn de mogelijkheden ook uitgebreider geworden, zoals bijvoorbeeld het behandelen van littekens, driedimensionale wenkbrauwen die net lijken op echte haartjes en het namaken van een tepel en/of tepelhof bij een borstreconstructie (bv. bij kankerpatiënten). Met Permanente make-up zijn de mogelijkheden onbeperkt om het uiterlijk op een zeer natuurlijke manier te verbeteren. Onze klanten komen uit Tilburg, Breda, Turnhout en omstreken.

Bij permanente make up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ’s ochtends uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ’s Morgens, ’s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up is verwijderd, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen, bespaart u zich dagelijks veel tijd. U heeft 2 tot 3 jaar plezier van de Permanente make-up. Het verschilt per persoon wanneer u de permanente make-up moet laten retoucheren. De pigmenten worden in de bovenste laag van de lederhuid gepigmenteerd, waardoor het met de jaren lichter wordt en dus kan vervagen.

Cosmediq is verder gespecialiseerd in Laserbehandelingen, Tattoo Removal, Tanden bleken, IPL/DPL  Cosmediq is de specialist in Botox als Filler behandelingen

Meer informatie over permanente make up https://www.cosmediq.nl/pmu/wenkbrauwen/

Cosmediq - permanente make up

Cosmediq – permanente make up tilburg

Ons werkgebied is in Riel, Turnhout, Ulvenhout, Breda, Tilburg en Oosterhout.

Tot snel bij ons in de salon te Baarle Nassau