Definitief ontharen

Wilt u ook in een flits van uw ongewenste haargroei af?

definitief ontharen

Onze IPL/DPL  behandeling biedt een eenvoudige en pijnloze oplossing om van uw ongewenste haargroei af te komen.

Wij bij Cosmediq bieden de nieuwste techniek op het gebied van definitief ontharen.

Voordelen:

  1. nooit meer scheren, harsen of epileren
  2. geen irritaties, stoppels of ontstekingen
  3. geen last van (pijnlijk) ingegroeide haartjes

Hoe werkt IPL/DPL:
IPL/DPL geeft in korte flitsen hoogenergetisch licht dat op de huid wordt gericht. Dit licht wordt door het pigment in de haar geabsorbeerd en naar de haarwortel geleid. Door selectieve verhitting worden de haarfollikels uitgeschakeld en de bloedvaten gedicht zonder dat de verdere huidstructuur wordt beschadigd.

Kan iedereen met IPL/DPL behandeld worden?
ongewenste haargroei kan overal op het lichaam worden behandeld. Ideaal is het als de huid licht van kleur is en de haren donker. Blonde en grijze haren bevatten weinig oorspronkelijk pigment en zijn daardoor wat moeilijker te behandelen, maar in de meeste gevallen zeker mogelijk.

Is de behandeling pijnlijk?
als de lichtflits de haarfollikel en de papilla bereikt kan men een lichte prikkelende sensatie ervaren maar door onze geavanceerde apparatuur (ISIS IPL/DPL 2+) is de behandeling PIJNLOOS.

Hoe lang duurt een behandeling?
de duur van een behandeling is afhankelijk van het oppervlak dat behandeld moet worden. Elke lichtflits met onze IPL/DPL behandeld een gebied van 5 cm lang en 2 cm breed. Hierdoor worden vele haarfollikels per flits uitgeschakeld.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
bij een behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase zijn. De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase. Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Gemiddeld zijn er tussen de 8 en 12 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Hoe weet men of een behandeling geholpen heeft?
de getroffen haren zitten los in de haarschacht en blijven daar nog enige dagen tot weken op hun plek. Men zou dus kunnen denken dat de behandeling niets heeft uitgericht. Men moet echter even geduld hebben tot de opperhuid de restjes haar eruit gewerkt heeft.

definitief ontharen

definitief ontharen

Bent u nieuwsgierig geworden bel dan voor een gratis intake. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom.

Voor en prijsoverzicht verwijs ik u naar: https://www.cosmediq.nl/prijzen/#laserbehandelingen