Fillers

fillers behandeling

Fillers

Ontdek de kracht van fillers voor een jeugdige en stralende huid! Bij onze praktijk bieden we een breed scala aan fillerbehandelingen om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en de tekenen van veroudering te verminderen.

Onze fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, een stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Het wordt gebruikt om volume toe te voegen aan de huid en zo lijnen en rimpels op te vullen. Fillers kunnen ook worden gebruikt om de contouren van het gezicht te verbeteren en de lippen te vergroten.

Onze deskundige arts Bjorn Smits heeft jarenlange ervaring in het toepassen van fillers en gebruiken alleen hoogwaardige producten om de veiligheid en kwaliteit van onze behandelingen te garanderen. We begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte behandelingen die passen bij uw wensen en behoeften.

Onze fillerbehandelingen zijn niet-invasief en vereisen minimale downtime. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten. De resultaten zijn direct zichtbaar en kunnen tot 12 maanden aanhouden.

Kosten van één behandeling:
Per 1/2 ml: €145,-
Traangootjes: €450,-

Afspraak voorwaarden:
Indien u verhinderd bent gelieve de afspraak 48 uur van te voren annuleren. Bij het niet annuleren van de afspraak zijn we genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Bij een no-show zullen wij €80,-  in rekening brengen.

Agenda: Dr. Bjorn Smits
Zie online afspraakmodule.

Botox BrabantBehandelend arts: Dr. Bjorn Smits

BIG geregistreerde arts:
Onze arts is deskundig, professioneel en BIG-geregistreerd. Hij heeft een relevante opleiding genoten en beschikt over de verplichte benodigde registraties en diploma’s. Een geslaagde behandeling begint bij een goede arts!

BIG: 69924902301