Botox

Botox wordt gebruikt voor het vervagen van rimpels. Rimpels ontstaan op plaatsen in het gezicht waar de mimiek sterk is, zoals bij de frons, het voorhoofd en rondom de ogen.

Toepassingen van Botox – rimpelinspuitingen:
Het tegengaan van rimpels in het gezicht is de meest bekende toepassing. Botox is bij uitstek geschikt voor de behandeling van rimpels in het gezicht waar de mimiek sterk is, bijvoorbeeld de fronsrimpel. Daarnaast kunnen halve zones geadviseerd worden om andere plekken te behandelen. Naast het gebruik bij gelaatsbehandelingen kunnen rimpelinspuitingen ook worden toegepast bij de behandeling van overmatig transpireren en migraine/hoofdpijnklachten.

Effect rimpelinspuitingen:
Na de behandeling zijn de behandelde spieren ontspannen waardoor de huid mooi glad en strak blijft. Dit zorgt voor een frisse en jongere uitstraling.

De behandeling:
Voor de behandeling starten we met een intakegesprek om uw behoefte en wensen te bespreken. De behandeling zelf duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. De injectienaald is zeer fijn en voor de meeste cliënten is deze voelbaar als een speldenprikje.

Na de behandeling:
Na de behandeling treedt het effect na 2 dagen op. Het maximale resultaat wordt bereikt na 14 dagen en het effect houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden aan. De werkingsduur van het product kan per persoon verschillen, maar na enkele maanden zal de spieractiviteit zich altijd weer herstellen.

Kosten van een behandeling:
Voor een prijsoverzicht verwijs ik u naar: https://www.cosmediq.nl/prijzen/#injectables

Afspraak voorwaarden:
Indien u verhinderd bent, gelieve de afspraak 48 uur van te voren annuleren. Anders zijn we genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Bij een no show wordt €80,-  in rekening gebracht.

Agenda: Dr. Bjorn Smits
Wanneer: Zaterdag 10 September 2022
Tijd: 10.00 uur t/m 14.00 uur

Behandelend arts: Dr. Bjorn Smits

Botox Brabant

feest 20%