Fillers

Filler behandeling:

Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels in de huid worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Fillers worden gebruikt voor het herstel van volume in delen van het gezicht zoals de wangen en jukbeenderen. Wij maken de bewuste keuze om alleen met fillers van het merk Stylage te werken.

Waarvoor worden fillers toegepast?

Afhangende mondhoeken:
Diepe marionetlijnen onder de mondhoeken kunnen een droevige, chagrijnige uitdrukking geven.  Door deze plooien met een filler op te vullen krijgt u een frissere en vriendelijkere blik.

Ingevallen wangen:
Door het opvullen van ingevallen wangen nemen vervelende lijntjes op de wangen af.

Neusliplijn:
Een versterkte neusliplijn kan een vermoeide, droevige of bozige uitstraling geven. Met fillers verzachten wij deze liplijn met als resultaat een frissere blik

Liquid facelift:
Door het opvullen van de jukbeenderen en wangen kan de jeugdigheid terug worden gebracht in uw gezicht zonder plastische chirurgie.

Holle slapen:
Ingevallen slapen kunnen het gezicht een hoekige contour geven. Door het opvullen van ingevallen of holle slapen met een filler zorgen wij voor een zachtere uitstraling.

Wat houdt de behandeling met fillers in?
De behandeling duurt in de meeste gevallen niet langer dan 10 tot 15 minuten. Bij ons bevatten de fillers lidocaïne, dit is een verdovend middel waardoor men weinig van de behandeling zal merken. Het injecteren van een filler is snel, veilig en laat geen littekens achter op het gezicht. Wij werken nooit met permanente fillers.

Resultaat:
Met Stylage injectables is het resultaat direct na de behandeling zichtbaar! Het resultaat neemt echter nog toe in de eerste weken (2) na de behandeling. De werkingsduur verschilt per type filler en per persoon en varieert tussen de 9 en 18 maanden.

Kosten van een behandeling:
Per 1/2 ml: €132,-

Afspraak voorwaarden:
Indien u verhinderd bent gelieve de afspraak 48 uur van te voren annuleren. Anders zijn we genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Bij een no show wordt €80,-  in rekening gebracht.

Agenda: Dr. Bjorn Smits
Zie online afspraakmodule.

BIG geregistreerde arts:
Onze arts is deskundig, professioneel en BIG-geregistreerd. Hij heeft een relevante opleiding genoten en beschikt over de verplichte benodigde registraties en diploma’s.
Een geslaagde behandeling begint bij een goede arts!

BIG: 69924902301

Behandelend arts: Dr. Bjorn Smits

Fillers Brabant