PMU

PMU ofwel Permanente make up

Permanente make-up, ook wel PMU genoemd, is een populaire cosmetische behandeling die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Het is een vorm van tatoeëren waarbij pigment in de huid wordt aangebracht om een permanente make-up look te creëren. Bij Cosmediq, werkzaam in Brabant, Goirle, Turnhout, Breda, Oosterhout en Tilburg, bieden we hoogwaardige behandelingen voor permanente make-up.

PMU wordt vaak gebruikt om de natuurlijke schoonheid van een persoon te verbeteren en om hun uitstraling te verbeteren. Het is vooral handig voor mensen die weinig tijd hebben om zich op te maken of die moeite hebben om de perfecte make-up look te creëren. PMU kan helpen bij het camoufleren van littekens, alopecia of andere huidproblemen. De behandeling (nieuw) duurt meestal ongeveer 1,5 uur en de resultaten zijn direct zichtbaar.

PMU is ook populair vanwege de veiligheid en het gemak. De procedure wordt uitgevoerd door een specialist en wij maken gebruik van steriele materialen en de beste apparatuur.

Kortom, PMU is een geweldige oplossing voor iedereen die hun natuurlijke uitstraling willen verbeteren zonder zich elke dag te hoeven opmaken. Het biedt ook een veilige en gemakkelijke manier om er altijd op je best uit te zien. Als je overweegt om PMU te laten doen, is het belangrijk om een professionele en getrainde behandelaar te vinden die ervaring heeft met deze techniek en de juiste technieken toepast om een optimaal resultaat te bereiken.