Tanden bleken

Tanden bleken

Welkom bij onze praktijk voor tanden bleken, waar we ons richten op het bieden van een stralende, witte glimlach aan al onze klanten. Onze behandelingen zijn veilig, pijnloos en effectief en bieden direct zichtbaar resultaat.

Tanden bleken behandelingen:

Bij onze praktijk bieden we drie verschillende behandelingen die aansluiten op uw individuele behoeften. Onze tanden bleken VIP-behandeling omvat vier rondes van 15 minuten en is ideaal voor klanten die een snelle, dramatische verandering willen. Voor klanten die op zoek zijn naar een subtiele verandering bieden wij onze tanden bleken Basis-behandeling met drie rondes van 15 minuten aan. Onze opfrisbehandeling bestaat uit twee rondes van 15 minuten en is perfect voor klanten die hun witte glimlach willen behouden.

Tanden bleken veilig?

Onze tanden bleken behandelingen zijn volledig veilig en pijnloos. Onze deskundige specialisten maken gebruik van de beste bleekmiddelen die effectief zijn zonder uw tanden te beschadigen. Om ervoor te zorgen dat u volledig op de hoogte bent van het proces en uw behandeling, bieden we gratis consulten aan. Tanden bleken is een geweldige manier om uw zelfvertrouwen te vergroten en uw glimlach te verbeteren. Onze behandelingen zijn geschikt voor alle soorten tanden en kunnen tandverkleuringen veroorzaakt door ouderdom, voedsel en drinken, en roken verminderen.

Tandtechnicus:

Bij onze praktijk staan onze vriendelijke en deskundige specialisten klaar om u te helpen bij het bereiken van uw doelen en om uw beste glimlach naar voren te brengen. Boek nu uw tanden bleken behandeling en ervaar de voordelen van een stralende, witte glimlach!

Tanden bleken

Tanden bleken

Veelgestelde vragen tanden bleken:

Hoe wit worden mijn tanden?
Er wordt beweerd dat men uit kan gaan van de kleur van het oogwit, echter valt dit nog te bezien. Hoe wit ze zullen worden hangt af van de mate van verkleuring, de soort verkleuring en hoeveel sessies er worden besteed aan het tanden bleken. De tanden zullen nooit witter worden dan ze van nature waren. Dit is genetisch bepaald.

Hoe lang blijven ze wit?
Dit verschilt per persoon en is afhankelijk van de levensstijl die erop nagehouden wordt en de staat van de tanden. Over het algemeen mag aangenomen worden dat resultaten geleidelijk terug zullen lopen en na een half jaar een touch-up behandeling nodig is. Een enkeling behoudt zijn witte tanden.

Hoe lang duurt een behandeling?
Een volledige behandeling duurt ongeveer een uur tot 1,5 uur inclusief intake.

Hoe vaak mag ik mijn tanden bleken?
Het beste resultaat wordt behaald als de klant na de eerste behandeling de week daarop nog eens terug komt. Het vervolg hierop: het is geen probleem als de klant daarna maandelijks terug komt.

Ik heb stiftanden/kronen. Worden mijn tanden nog steeds gewit?
Nee, de kronen en stiften zullen niet witter worden. Oppervlakkige verkleuringen kunnen wel lichter worden. Het is gewenst op te passen bij kroon en brugwerk met open randen, daar het cement aangetast kan worden.

Zullen mijn tanden gevoelig zijn tijdens of na de behandeling?
In principe zult u geen last ervaren door de gel. Wel is het aangetoond dat het contact van de gel met de tand een rol speelt, waarbij men denkt aan het uitdrogen van het buitenste glazuurlaag. Een gel die een substantiële hoeveelheid water bevat voorkomt dit probleem mogelijk voor een groot deel.

Haal ik dezelfde resultaten met een 3 x 15 minuten behandeling i.p.v VIP behandeling van 4 x 15 minuten?
Nee, de gel heeft meer tijd nodig om tot een maximaal haalbaar resultaat te komen. Klanten die al eerder zijn geweest voor een volledige behandeling, kunnen een paar weken later zeker terug komen voor een opfrisbehandeling van 3 x 15 minuten. Dit om de mooie lach te behouden.

Er zijn witte lijntjes of vlekken ontstaan na het bleken, wat nu?
Dit is geen drama. Door uitdroging kunnen lijntjes of vlekken in de elementen verschijnen, maar deze zullen binnen een paar dagen verdwijnen (met uitzondering van vlekjes door fluoride).

Is tanden bleken slecht voor vullingen?
Nee, het is niet direct slecht voor vullingen, echter is er wel aangetoond, dat er verhoogd percentage microlekkage is bij reeds bestaande vullingen. Er vinden geen oppervlakteveranderingen plaats door bleken.

Bleken vullingen mee?
Nee, onderzoek heeft uitgewezen dat compositierestauraties ofwel vullingen niet lichter worden.

Voor een prijsoverzicht verwijs ik u naar:  https://www.cosmediq.nl/prijzen/#tandenbleken

Afspraak voorwaarden:
Indien u verhinderd bent, gelieve de afspraak 48 uur van te voren annuleren. Anders zijn we genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Bij een no show wordt 50% van de kosten van de geboekte behandeling in rekening gebracht.