Blokzeep producten

blokzeep display

Shampoo Bars

Blokzeep staat voor natuurlijke en 100% plasticvrije cosmetica. Dit zijn natuurlijke shampoo bars, ook wel solide shampoo, haarzeep of shampoo blok genoemd. Alle Blokzeep shampoo bars bevatten geconcentreerde shampoo zonder palmolie en zijn handgemaakt in Europa. Iedere bar is 100% vegan en gemaakt van een combinatie van kokos of shea boter en oliën uit verschillende plantaardige producten, zoals amandel, avocado, macadamia, kokosnoot en mango.

Body bars

De body bars van Blokzeep zijn de ideale duurzame vervanger voor jouw plastic flessen douchegel. Blokzeep staat voor 100% plasticvrije en natuurlijke cosmetica!  Blokzeep body blokken zijn 100% Vegan en met de hand geproduceerd in Europa. De bars zijn geconcentreerd waardoor ze langer meegaan dan flessen douchegel.

Bodyblok

Je huid heeft dagelijks veel te voorduren, dit kan je huid uitdrogen. Door de natuurlijke ingrediënten in onze bars zijn deze zachter voor je huid.

Wil je het meeste halen uit je body blok? Lees hier hoe je de body bar het beste kan gebruiken en bewaren.

Conditioner bars

De conditioner bars van Blokzeep, speciaal voor zachte en verzorgde lokken! De conditioners van Blokzeep zijn 100% Vegan en plasticvrij en zijn gemaakt op basis van onder andere shea boter en vitamine E.

Iedere bar bevat daarnaast natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor bepaalde haarsoorten, zoals droog of beschadigd haar. Door de natuurlijke ingrediënten kan dit effect milder zijn dan bij chemische conditioners. Het voordeel hiervan is dat je iedere conditioner voor elke haarsoort kan gebruiken.

conditioner bar

Ben je benieuwd naar hoe je een conditioner bar gebruikt? Lees hier de blog.

Gewoon. Duurzaam. Blokzeep!

Deodorant crème

Natuurlijke Deodorant Crème van Blokzeep! Zoek je een 100% Vegan deodorantplasticvrije deo of een deodorant zonder aluminium? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Alle Blokzeep deodoranten zijn gemaakt met een basis van Shea en Kokosboter waardoor de deo’s zacht zijn voor de huid. Daarbij bevat elke deodorant crème zuiveringszout en maïszetmeel die op een natuurlijke wijze vocht absorberen.

blokzeep

 

Blokzeep producten zijn bij ons op locatie te verkrijgen.