Permanente make up lippen

Het corrigeren van de lippen zodat deze een symmetrisch aangezicht krijgen is een van de belangrijke toepassingen van permanente make up. Bij PMU lippen heeft u de keuze voor een lipliner in de door u gewenste kleur maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vorm geeft. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw lipliner in een schaduweffect te laten verlopen of de gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Technieken:
Lipliner:
het kan voorkomen dat de huideigen pigment naar binnen trekt. Hierdoor lijken de lippen dunner te worden. Dat is echter niet zo aangezien de liphuid altijd aanwezig blijft. Deze is middels een aansluitende lipliner terug te brengen in de oorspronkelijke kleur waardoor uw lippen er weer als vanouds uitzien.

Full lips:
bij deze techniek pigmenteren we de lippen in een kleur.

Glossy lips:
deze techniek zorgt voor een optische lipvergroting. We werken hierbij met een basistint en een highlight tint. Hiermee creëren we een illusie dat de lippen aanzienlijk voller zijn dan oorspronkelijk het geval is.

Voor een prijsoverzicht verwijs ik u naar: https://www.cosmediq.nl/prijzen/#lippen

Afspraak voorwaarden:
Indien u verhinderd bent, gelieve de afspraak 48 uur van te voren annuleren. Anders zijn we genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Bij een no show wordt 50% van de kosten van de geboekte behandeling in rekening gebracht.

cosmediq permanente make up lippen